Известие

Collapse
No announcement yet.

Фейслифт Алфа156 - Пластмасови панели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фейслифт Алфа156 - Пластмасови панели

Търся пластмасовите панели по вратите върху които са разположени копчетата за ел стъклата,трябват ми и за 4-те врати,търся в добро състояние без надраскано от фейслифтната алфа ромео 156,от стари алфи не ми вършат работа,моля и за снимки,Поздрави

Няма ли да стане по-лесно ако пуснеш темата в купува-продава раздела.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Най вероятно ти лепнат колега, нали?

Ако слушаш мога да ти кажа какво да направиш за да ги оправиш. Работа за 5 мин е...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        Най вероятно ти лепнат колега, нали?

Ако слушаш мога да ти кажа какво да направиш за да ги оправиш. Работа за 5 мин е...
        Яворе казвай тайната.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Колега, казвай тайната, че и на мен ми лепне жабката на задното стъкло. Чувал съм, че третират с някакви разтворители и махат цялата тази гняс и след това ги боядисват. Ако има друг вариант, моля да го споделиш. Поздрави.

Comment

Абе ако съм гадняр ще кажа че тайната я споделям само на Италфеста, на маса, ама айде...
            И без това Емзо ще иска авторски права...

Препарата се казва Меглио, сигурен съм че го познавате...обезмаслител.
            Демонтирате и разглобявате детайла, напръсквате и изчаквате малко, после бършете с парцал.
            Нататък има 2 варианта:
            1. Бършете до дупка, докато остане само пластмаса и ако сивее или белее - пръскате със спрей и стискате палци да не почне да се люпи.
            2. Бършете, ама не до дупка, да си пстане малко от лепнещото покритие - т.е. Да му вземете горния слой, който е взел да се разлага. Чакате да изсъхне детайла и си го монтирате.
            При мен така лекувах панела на ел стъклата на дясната врата. За разлика от другите три беше адски надран и лепнеше - явно някоя кака докато я е возил Иво (предния собственик) я от страх, я от кеф е стискала нокти
            Та като му взех горния слой, вече 2 години е като нов. Мислех да обработя и другите три панела, ама те са си добре. Разликата е че този не така "мек" на пипане, но изглежда по същия начин.

За вариант 2 не давам гаранция че става на всякъде, вариант 1 - да... Пробвано е и при Стило - дажбка, бутони, лостчета и т.н.
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
            X